Om de kwaliteit en veiligheid van onze speelplaatsen te verbeteren zoeken we voortdurend naar betere alternatieven en oplossingen en gebruiken we hierbij onze ervaring om in de toekomst nog betere producten te maken. Dankzij onze modulaire systeem kunnen we voldoen aan klantspecifieke behoeften en wensen bij het samenstellen van een speelplaats.

KWALITEIT ÉLYSÉE

Elysee Speelplaatsen, heeft een kwaliteitsaanpak bestaande uit:   Onze ervaren design team heeft volledige informatie over veiligheid reglementen in speelplaatsen.   Na de productie in de fabriek, worden alle producten zorgvuldig gecontroleerd voordat het wordt verzonden naar de klanten.

Met de kennis en trots van vindingen in het verleden kunnen we betere oplossingen leveren voor veiligheid en kwaliteit, we zijn continu in onderzoek en ontwikkeling op dit gebied.  

Design kan verschillen door voortdurende onderzoek en ontwikkeling werkzaamheden.  

Dankzij onze modulaire systeem kunnen wij de wensen van onze gewaardeerde klanten nakomen.   Elysee Stadsmeubilair heeft een kwaliteitsaanpak bestaande uit.

1. Onze ervaren design team heeft informatie over alle huidige veiligheidsnormen. Al onze design en productie is volgens veiligheidsnorm.

2. Na de productie in de fabriek, worden alle producten zorgvuldig gecontroleerd voordat het de fabriek verlaat.

Alle componenten die wij gebruiken van deksels tot schroeven in onze producten zijn ontworpen en geproduceerd voor een lange levensduur. De touwen die wij gebruiken in onze producten zijn gewapend met staal. Gewapend touw is een geweldig voorzorgsmaatregel tegen vandalisme.

Onze klimmuren zijn waterdicht en bestendig tegen alle weersomstandigheden en is gemaakt van multiplex.   Onze panelen hebben een unieke lange levensduur. Deze panelen hebben geen onderhoud nodig en zelfs jaren later ziet het er als nieuw uit. Ook de uitnodigende kleuren blijven zo goed als nieuw.

Alle hoeken van de houten delen die in onze producten worden gebruikt zijn  geschuurd en afgerond. Alle schroeven zijn bedekt met kappen, zijn begraven of roestvrij stalen schroeven gebruikt.

Onze klimstenen vergemakkelijken het klimmen doordat het een anti-slip structuur heeft.

Al onze panelen hebben een unieke lange levensduur. Deze panelen hebben geen onderhoud nodig en zelfs jaren later ziet het er als nieuw uit. Ook de uitnodigende kleuren blijven zo goed als nieuw.

Onze panelen hebben een unieke lange levensduur. Deze panelen hebben geen onderhoud nodig en zelfs jaren later ziet het er als nieuw uit. Ook de uitnodigende kleuren blijven zo goed als nieuw. Onze klimstenen vergemakkelijken het klimmen doordat het een anti-slip structuur heeft.

In onze speelplaatsen gebruiken we stevige houten tunnels, met een diameter van 600mm en een wanddikte van 40mm zijn deze tunnels bijna onbreekbaar.

Alle hoeken van de houten delen die in onze producten worden gebruikt zijn  geschuurd en afgerond. Alle schroeven zijn bedekt met kappen, zijn begraven of roestvrij stalen schroeven gebruikt.